Hydrogardens fisk/plant-kretslopp

fishplant-family-unit-hr

Hydrogarden den engelska tillverkaren av professionell odlingsutrustning säljer även FishPlant. Det är alltså en kompakt anläggning för att odla växter och fisk på samma gång, växterna ger syre till fisken och får näring tillbaka. Vattnets cirkulation bygger på en teknik för hydroponisk odling som kallas ebb och flod.

Det här så häftig och en utmärkt möjlighet att kombinera två populära hobbys.
Fiskar som passar att ha i vattentanken är:
Karp, Guldfisk & Niltilapia

Så vad säger ni, är det här något som vi ska ta in i lager?

Länkar:
FishPlant

Hydrogarden

4 tankar kring ”Hydrogardens fisk/plant-kretslopp

 1. Tobias Byström

  ta hem den är ni snälla, jag lägger order direkt. jag har spanat in aquaponic ett tag nu och sitter och letar efter passande akvarium och sätt att bygga ihop det på, men det här systemet är ju klockrent!

  Svara
 2. per hansen

  Hej
  Detta är hyper intressant, men för att ge ett korrekt svar om ni ska ta in eller inte bör man kanske ah mer info och ca pris.Annars är överhuvudtaget allt med egen hemodling intressant, speciellt om man kan utnyttja ekosystemet,

  Mvh
  Per

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.